23.4.2018. 14:33
0
"Ljudi koji su unutra u Želji i Sarajevu znaju šta su pogrešno radili, Adžem i Husref dobro rade svoj posao i privrženi su klubovima. U Čeliku su plate i premije redovne"
Za Source.ba portal danas je govorio trener NK Čelik, Edin Prljača.

Sa Edinom smo razgovarali o trenutnom stanju u Čeliku, investitorima iz Turske, te o tome koliko je ozbiljna sva ta priča oko turskih investitora.

Razgovarali smo o utakmicama koje dolaze, a prva od njih je gostovanje GOŠK-u u Gabeli, utakmica koju Čelik jednostavno mora da dobije.

Bilo je govora o tome koliko su realne šanse zeničkog kluba da i naredne sezone igra Premijer ligu, te šta će se desiti u slučaju ispadanja u Prvu Ligu FBiH.

Na kraju je bilo govora o Željezničaru i Sarajevu, sarajevskim/bh. fudbalskim gigantima koji nikako da osvoje titulu u posljednje dvije-tri sezone.

Podsjećanja radi, Čelik nakon 28 odigranih kola ima 25 bodova, što je pet bodova manje od Slobode, te sedam bodova manje od Borca.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.