10.5.2018. 13:15
1
"Nema potrebe da se tučem na ulici, iako je bilo provokacija i svega. Krenuo sam u svlačionicu, a onda mi je prišao borac iz Maroka i rekao mi: 'Selamun alejkum, Adnane! Ti si moj favorit'"
Za Source.ba portal govorio je poznati bh. kikbokser, Adnan Redžović.

Adnan se prije nekoliko dana vratio sa turnira u Belgiji, gdje je stigao do polufinala. U polufinalu ga je zaustavio surinamski borac Donegi Abena.

Razgovarali smo o tom tuniru, Adnanovim posljednjim borbama, a veliki dio intervjua smo posvetili njegovoj karijeri.

Naime, Redžović se osvrnuo na cjelokupnu karijeru, na borbe koje je imao, na uslove u kojima se borio, a bilo je govora i o njegovom prijatelju i drugom bh. borcu, Dževadu Poturku.

Adnan Redžović je govorio o tome kako je dobio ponudu da boksuje pod zastavom druge zemlje i kako je dobio ponudu da promijeni ime. Malo smo se našalili tokom intervju, pa smo sa Adom razgovarali o tome da li se nekada potukao na ulici.

U nastavku pogledajte cijeli intervju sa bh. kikbokserom, Adnanom Redžovićem.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.