16.5.2018. 10:44
1
"U Sarajevu postoje neki ljudi koji su drski, bahati, koji se ne znaju ponašati i koji bi iskaljivali svoj bijes na slabijem od sebe"
Edin Puhalo, poznatiji kao Iron Puki, pobijedio je Turčina Ozcana Cetkinayu u revanš meču za WBC titulu.

Borba se održala u njemačkom Augsburgu. Podsjećanja radi, Edin Puhalo je aktuelni prvak Mediterana u najjačoj svjetskoj asocijaciji WBC. Ovo je bio njegov 17. profesionalni meč u dosadašnjoj karijeri u kojoj nije imao poraza.

Za Source.ba portal govorio je upravo Edin Puhalo. S njim smo razgovarali o meču u Augsburgu, a Puki je pobijedio tako što je slomio rebro turskom bokseru.

Razgovarali smo o njegovoj karijeri, planovima za budućnost i borbama koje slijede, a bilo je govora i o samom WBC-u.

Tokom intervjua smo razgovarali na koji način se naš bokser hrani, a bilo je govora o kreiranju lažnog naloga na Facebooku koji je ismijavao Irona Pukija, te smo razgovarali o tome da li je boks našem sagovorniku nekada poslužio na ulici.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

 
1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.