16.6.2018. 11:47
0
"Ronaldo je sinoć bio čaroban. Iako su Rusi pobijedili 5:0, nisu mi dali utisak da su velika reprezentacija. Pobjeda Irana protiv Maroka mi najveće iznenađenje"
Iza nas su dva sjajna dana na Svjetskom prvenstvu u fudbalu, koje se ove godine održava u Rusiji.

U derbi utakmici dosadašnjeg izdanja Mundijala, u Sočiju su fantastičnu utakmicu odigrali Portugal i Španija. Na kraju nije bilo pobjednika (3:3), a ljubitelji fudbala su samo mogli da uživaju.

Hat-trick na ovoj utakmici je postigao Cristiano Ronaldo i tako najavio pohod ka tituli najboljeg golgetera na Mundijalu.

Iran je nešto ranije savladao Maroko sa 1:0 u posljednjim trenucima utakmice, dok je Urugvaj teškom mukom pobijedio Egipat (1:0) koji je u ovoj utakmici igrao bez Mohameda Salaha.

U prvoj utakmici na SP, Rusija je na Luzhnikiju u četvrtak deklasirala Saudijsku Arabiju sa 5:0.

Danas se igraju utakmice po grupama C i D. Francuzi igraju protiv Australije, dok Danska igra protiv Perua. Argentina igra protiv Islanda, dok posljednju utakmicu današnjeg programa igraju Hrvatska i Nigerija.

Za Source.ba portal danas je dosadašnji dio Mundijala u Rusiji, kao i šanse selekcije Hrvatske, prokomentarisao selektor fudbalske reprezentacije BiH, Robert Prosinečki.

Novinar: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.