3.8.2018. 16:11
5
"Atalanta je sinoć odigrala utakmicu kao da je igrala protiv Vratnika ili Sedrenika. Određeni broj mešetara je došao do pozicija, pa govore da je kriva politika"
Sarajevo je sinoć, na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase, doživjelo katastrofalan poraz od talijanske Atalante.

Ekipa iz Bergama slavila je sa visokih 8:0, te se tako ukupnim rezultatom 10:2 plasirala u 3. rundu kvalifikacija za Europa ligu.

Poraz Sarajeva od 8:0 najteži je poraz bordo tima u historiji kluba, ali je također ovo i najveći poraz nekog bh. predstavnika u evropskim takmičenjima.

Za Source.ba portal sinoćnji poraz Sarajeva, stanje u bh. fudbalu, nastupe sarajevskih i ostalih bh. klubova u Evropi, te da li ćemo ikada na domaćim travnjacima gledati bolji fudbal danas je za Source.ba portal prokomentarisao legendarni fudbaler Sarajeva i nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije BiH, Faruk Hadžibegić.

Razgovarao: Haris Ahbabović

5
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.