9.9.2018. 13:57
15
"Volim kad muškarac ima stila, a ne kad mi pošalje poruku na Facebooku 'Šta ima, šta radiš', na takve poruke uopće ne odgovaram"
Za Source.ba portal je govorio bosanskohercegovačka kikbokserka, Merima Bašić.

Tokom ovog intervjua sa Merimom smo najmanje razgovarali o njenoj sportskoj karijeri i kikboksu.

Naime, razgovarali smo o njenom životu, navikama, izlascima u Sarajevu, osobama sa kojima se druži, mjestima gdje kupuju odjeću, hrani koju jede...

Bilo je govora o tome kako reaguje na negativne komentare na društvenim mrežama koje se tiču njenog imena, a upitali smo je da li se bilo kada potukla na ulici. U nastavku pogledajte cijeli intervju sa Merimom Bašić.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

 
15
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.