26.9.2018. 18:48
0
"Moja prijateljica je srela Seju Bukvu sa ulaznicama i pitala ga za dvije ulaznice, a on je rekao da mu one trebaju za Jusufa Nurkića"
Prije nekoliko dana Source.ba portal je objavio intervju sa predsjednikom KSBiH, Sejom Bukvom.

Sa Sejom smo razgovarali o problemima u KSBiH, problemima oko izbora novog selektora i kvalifikacijama za SP u košarci.

Naš sagovornik je tokom intervjua, na naše pitanje o Raziji Mujanović, rekao kako je KSBiH ponudio Razi da sjedi u VIP loži, te je potvrdio da je lično on to ponudio našoj slavnoj košarkašici, ali da mu je ona odgovorila riječima "Ne želim da idem u VIP, nisam tvoja politička stranka".

Intervju sa Sejom Bukvom možete pogledati OVDJE.

Nedugo nakon objavljivanja intervjua sa Sejom Bukvom na Source.ba portalu, javila nam se Razija Mujanović koja je željela da ispriča svoju verziju priče, odnosno šta se dogodilo.

U nastavku pogledajte objašnjenje Razije Mujanović, a sutra pogledajte cijeli intervju sa članicom FIBA-ine košarkaške Kuće slavnih u kojem smo razgovarali o KSBiH, problemima u bh. košarci i politici.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.