18.10.2018. 11:50
10
"Ako je Dino Merlin dao otkaz Amaru, šta onda trebamo da uradimo zbog kardinala Puljića koji je usporedio Komšića sa Hitlerom? Izvini Dino, ali mislim da si pogriješio"
Za Source.ba portal je govorio pjevač Šaćir Ameti.

Sa Šaćirom smo razgovarali o njegovoj muzičkoj karijeri, te gdje najviše nastupa u posljednje vrijeme.

Šaćir nam je rekao kako ovih dana snima novi spot, te je najavio jedan sasvim drugačiji materijal od onoga što je publika od njega do sada mogla da čuje.

Razgovarali smo o Amaru Češljaru i velikoj prašini koja se podigla oko sada već bivšeg bubnjara u bendu Dine Merlina.

Bilo je govora i o Goci Tržan koja je tokom Mundijala u Rusiji na nacionalnoj osnovi vrijeđala planetarno popularnu pjevačicu Dua Lipu, a nakon toga je vrijeđala i neke od korisnika Twittera.

U nastavku pogledajte cijeli intervju sa Šaćirom Ametijem.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

10
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.