13.3.2019. 12:38
0
"Husref Musemić je toliko eksplozivan i onda kome će drugom nego meni, jeb***. 'Ivo ovo, Ivo ono', a nakon utakmice mi govori: 'Izvini, nisam ništa rekao'"
Za Source.ba portal je govorio proslavljeni bh. trener, Ivo Ištuk.

Sa Ivom smo razgovarali o njegovoj trenerskoj karijeri, fudbalu u Bosni i Hercegovini, stvarima koje je doživio kao trener na bh. travnjacima, te njegovom odnosu sa pokojnim Ivicom Pekićem.

Bilo je govora o svim lošim stvarima koje je doživio kroz svoju karijeru, tome kako mu je kladioničarska mafija tražila da naštima rezultat utakmice i sl.

Upitali smo ga da li se nekada posvađao tokom utakmice sa nekim trenerom, te sa kojim je to trenerom bilo.

Ivo Ištuk je rođen prije 65 godina u Livnu. Tokom trenerske karijere vodio je visočku Bosnu, Kiseljak, Brotnjo, Široki Brijeg, Željezničar, Čelik, Imotski, Rijeku, Hartberg i Slogu iz Ljubuškog, a bio je asistent selektora u A reprezentaciji BiH.

Kao trener, sa Bosnom iz Visokog je osvojio Kup i Superkup BiH, dok je sa Brotnjom i Širokim bio prvak BiH. Uskoro na Source.ba portalu pogledajte cijeli intervju sa Ivom Ištukom.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović 

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.