27.3.2019. 15:34
1
"Pjana je veliki igrač, ali kada ne igra Džeko mi ne možemo nikoga pobijediti. Nije mi se dopalo što ga je zamijenio protiv Armenije i Grčke. Daj da mu neko nabaci, pa da zabije glavom"
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je 2:2 sa Grčkom u drugom kolu kvalifikacija za Euro 2020. godine.

Nakon odličnog otvaranja igre i brzih golova koje smo postigli preko Višće i Pjanića, Grčka se u potpunosti vratila u drugom dijelu igre, a sve se raspalo nakon penala za Grke i crvenog kartona za Miralema Pjanića.

Na ljeto nas čekaju dvije utakmice u gostima, kada ćemo gostovati Finskoj u Tampereu, te Italiji u Torinu.

Za Source.ba portal danas je govorio nekadašnji fudbaler Željezničara, PAOK-a i Arisa, Nikola Nikić. U nastavku poslušajte njegov komentar sinoćnje utakmice.

Novinar: Haris Ahbabović

 
1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.