7.6.2019. 15:32
4
"Kaže jedan: 'Ovaj Nedim izgleda kao elementarna katastrofa'. Oprosti molim te, ja ne stavljam lak na kosu, pa mi se kosa razbaruši čim vjetar puhne"
Za Source.ba portal danas je govorio amater meteorolog, Nedim Sladić.

Nedima nismo upitali za vremensku prognozu i vremenske (ne)prilike koje nas očekuju tokom ovog ljeta, ali smo razgovarali o njegovom poslu, te da li su njegove starije kolege ljubomorne zbog načina na koji radi.

Govorili smo o tome koliko ga pogađaju komentari društvenih mreža zbog njegovog rada, a bilo je govora i o tome koliko se u BiH meteorologija shvata ozbiljno.

Nedim je istakao da posebnu zahvalnost u ovom poslu duguje ljudima koji su mu pomogli da usavrši svoje znanje, a to su meteorolozi Željko Majstorović i Dunja Mazzocco Drvar.

Na kraju smo ga upitali o tome kako gleda na čudan fenomen bh. medija da i od meteorologije i obične vremenske prognoze žele napraviti senzaciju.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.