"Mi smo narod koji od jednog poraza pravi katastrofu, a od jedne pobjede se dižemo u visine kao da smo prvaci svijeta"
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine jučer je poražena od Finske sa 2:0 u okviru kvalifikacija za EP koje će se igrati naredne godine.
Vezani članci:"Bojim se da smo mi poprilično spori, neka nam je Bog na pomoći protiv Talijana. Kamp u Zenici nikada nije trebalo napraviti, ljepše je biti na Vrelu Bosne i Bjelašnici, nego biti tamo na livadi"
"Amar Osim se prihvatio teškog posla, ali znam koliko Amar može. Kod nas je velika trka za reklamom, da pričamo ono što odgovara, a ništa od toga nema"
"Nismo bolji od Finske, neka nam je Bog na pomoći protiv Italije. Od Mundijala u Brazilu reprezentacija je u strmoglavom padu, samo je pitanje vremena kada će doći do raspada sistema"
"Ne znam šta je Lulić mislio kada je to izjavio, ali mislim da se on malo zezao sa Handanovičem"
"Ne samo da smo jučer izgubili od Finaca, nego sam i ja izgubio opkladu, moram sad ljudima platiti pet ručkova. Sad sam u minusu jedno 100 eura"
Nakon tri odigrane utakmice, naš nacionalni tim ima svega četiri boda, baš kao i Grčka, dok su ispred nas Talijani sa devet, odnosno Finci sa šest poena.
Za dva dana u Torinu igramo veliku utakmicu protiv Italije, koja je sinoć, kao gost, lako pobijedila Grke sa 3:0.
Za Source.ba portal svoje viđenje jučerašnje utakmice podijelio je nekadašnji fudbaler Željezničara i Sarajeva, te bivši reprezentativac BiH, Faruk Ihtijarević.
Razgovarao: Haris Ahbabović