26.7.2019. 12:16
6
"Sebija Izetbegović se ne boji javnosti, medija i pojedinaca, protiv nje traje histerična kampanja. Njoj ne trebaju kamikaze da je brane, ona se vrlo uspješno sama brani"
Za Source.ba portal jučer je govorio Haris Zahiragić, sadašnji član Stranke demokratske akcije (SDA) i nekadašnji predsjednik SPUS-a.

Sa Harisom smo razgovarali o kantonalnoj televiziji, medijskim "prepucavanjima" sa Kristinom Ljevak i radom TVSA.

Bilo je govora o tome šta se njemu ne dopada u radu nove Vlade KS, te šta bi SDA napravila drugačije.

Razgovarali smo o najavljenoj "paradi ponosa", kako on gleda na ovaj najavljeni događaj, a bilo je govora i o Sebiji Izetbegović i njenom radu na KCUS-u, kao i izjavi Elmedina Konakovića da je "Sebiju Izetbegović ne može NATO smijeniti jer ima oko sebe 5.000 kamikaza spremnih da se raznesu da ona ostane direktorica KCUS-a".

Uskoro na Source.ba portalu pogledajte cijeli intervju sa Harisom Zahiragićem.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Alen Alilović
Montaža: Haris Ahbabović

6
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.