22.9.2019. 12:23
9
"To što sam uradila, iskreno mislim da sam glupa ispala. Pitaju me: 'Joj, imaš li šta da skinem ovo salo, ima li kakva tableta'"
Za Source.ba portal govorila je Adela Čomor.

Sa Adelom, mladom atletičarkom, smo razgovarali o njenoj dvogodišnjoj suspenziji, nakon što je pala na doping kontroli. Ona je otvoreno za naš portal govorila o tome kako je preživjela taj period, šta je napravila i kakve je greške učinila.

Bilo je govora o atletici, na koji način se može ostati u dobroj formi, te šta je sve ono što moraju jesti atletičari kako se nešto opušteniji život ne bi odrazio na njihove rezulatate.

Razgovarali smo o tome kako su njeni prijatelji i poznanici reagovali kada su čuli da je suspendovana.

U nastavku pogledajte cijeli intervju sa Adelom Čomor.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

9
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.