18.11.2019. 13:50
1
Može li "pauk" odvući policijsko vozilo i ko kažnjava policajce koji prave prekršaje: Dobrodošli su ti primjeri kada građani prijave policajce, ja ih podržavam i tražim da se sankcionišu
Za Source.ba portal danas je govorio ministar unutrašnjih poslova KS i prvi čovjek MUP-a KS, Admir Katica.

Sa Katicom smo razgovarali o tome šta se konkretno promijenilo u MUP-u kako je on ministar, šta se promijenilo na bolje, te šta je to što policija drugačije radi u odnosu na neku raniju garnituru ljudi koji su vodili MUP KS.

Bilo je govora o ubistvu sarajevskih policajaca, razgovarali smo o slučaju koji nije riješen ni nakon godinu dana, te smo se podsjetili šta je do sada napravljeno, te šta se radi.

Razgovarali smo o tome koliko građani KS imaju povjerenja u policiju, ko može kazniti i sankcionisati policajce ukoliko prave greške i krše zakon, te da li Sarajlije prijavljuju takve slučajeve.

U nastavku pogledajte cijeli intervju sa Admirom Katicom.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.