28.2.2020. 15:46
0
Akademik Muhamed Filipović ispraćen na vječni počinak!
U Gazi Husrev-begovoj džamiji u Sarajevu klanjana je dženaza akademiku Muhamedu Filipoviću. Dženazu je predvodio reisu-l-ulema Islamske zajednice (IZ) u BiH Husein ef. Kavazović.

U rektoratu Univerziteta u Sarajevu održana je jutros komemoracija povodom smrti akademika Muhameda Filipovića. Sala je bila mala da primi sve one koji su se na ovaj način htjeli oprostiti od akademika Filipovića. 

Komemoraciji su prisustvovali članovi porodice, univerzitetski profesori, te druge osobe iz akademske zajednice, javnog i društvenog života BiH. 

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Izet Tahirbegović
Montaža: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.