17.3.2020. 15:46
0
Faruk Hadžić za Source pojasnio šta se pod hitno mora napraviti kako bh. ekonomija ne bi doživjela kolaps zbog koronavirusa
Koronavirus koji je stigao i u našu zemlju napravit će ogromnu štetu bh. ekonomiji i privredi.

To je više jasno i pticama na drveću, ali je pitanje koliko je naša zemlja spremno dočekala ovaj problem, te šta je konkretno učinjeno da se rastereti i pomogne bh. privreda.

Za Source.ba portal danas je govorio makroekonomski analitičar, Faruk Hadžić, koji je objasnio šta se do sada moralo napraviti, šta su vlasti napravile, te kakve ćemo ekonomske posljedice imati zbog koronavirusa.

U nastavku poslušajte cijeli razgovor sa Farukom Hadžićem.

Razgovarao: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.