16.5.2020. 11:37
0
Jake snage specijalne policije ispred Katedrale: Pogledajte kakva atmosfera vlada u Štrosmajerovoj ulici i okolnim ulicama
U samom centru Sarajeva jake su policijske snage zbog najavljene mise za Blajburg u Sarajevu.

Piše: Haris Ahbabović

Zbog provođenja mjera osiguranja danas od 09 sati obustavlja se saobraćaj (kretanje vozila i parkiranje), kao i kretanje pješaka, na dijelu ulica: Mula Mustafe Bašeskije, Pehlivanuša, Dženetića čikma, Niže banje, Josipa Štadlera, Trg fra Grge Martića, Ferhadija i Štrosmajerova. Alternativni pravci su: Bentbaša-Telali-Sagrdžije-Safvet bega Bašagića-Alije Nametka-Sedrenik-Bardakčije-Bolnička-Koševo-Maršala Tita, Mehmeda Spahe-Niže banje (kontra smjer)-Mula Mustafe Bašeskije, Mehmed paše Sokolovića-Pehlivanuša-Zaima Šarca-Bjelave-Koševo-Maršala Tita i M-5 Put Mladih Muslimana-Bistrik i obratno.

Sa početkom u 12,15 sati danas se održava misa u Katedrali „Presvetog srca Isusova“, a za stradale u Bleiburgu. 

Pogledajte kakva trenutno atmosfera vlada u Štrosmajerovoj ulici u Sarajevu i okolnim ulicama pred sami početak sporne mise.

Foto: Izet Tahirbegović / Source.ba

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.