25.8.2020. 13:41
2
"Razmišljamo samo o pobjedi i ne razmišljamo o planu B. Ja sam uvjeren da poslije osam godina građani u Općini Novi Grad žele promjene"
Za Source.ba portal danas je govorio Adnan Delić, kandidat "četvorke" za načelnika Općine Novi Grad Sarajevo, a kojeg je na ovu poziciju predložila stranka Narod i pravda (NiP).

Sa Adnanom smo razgovarali o njegovoj kandidaturi za načelnika ove općine, te zbog čega se odlučio za ovu kampanju kao neko ko do sada nije bio dio bh. političke scene.

Razgovarali smo o njegovim projektima, šta bi promijenio da je na mjestu sadašnjeg načelnika Semira Efendića, te kakve su mu realne šanse za pobjedu u ovoj općini.

Bilo je govora o tome koliko će imati "odriješene" ruke kao prijedlog NiP-a ukoliko pobijedi, te kako bi uvjerio građane Novog Grada da glasaju za njega.

U nastavku pogledajte cijeli intervju sa Adnanom Delićem, kandidatom za načelnika Općine Novi Grad Sarajevo.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Izet Tahirbegović
Montaža: Izet Tahirbegović, Kenan Ćemo

 
2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.