20.1.2021. 17:01
4
"Iz Sarajeva smo izašli potpuno bez novca, ali nam je Mirsad dao oko 10.000 maraka. Johnny Logan nam je došao na probu bukvalno u 'tečnom stanju'"
Za Source.ba portal danas je govorio Muhamed Fazlagić Fazla, prvi predstavnik Bosne i Hercegovine na Eurosongu 1993. godine u Irskoj.

Podsjećanja radi, Fazla je BiH predstavljao na Eurosongu sa pjesmom "Sva bol svijeta". Pjesma je na kraju osvojila 16. mjesto sa 27 poena. Pobjedu je odnijela Irkinja Niamh Kavanagh sa pjesmom "In Your Eyes".

Sa Fazlom smo danas razgovarali o detaljima sa tog Eurosonga, izlasku iz ratnog Sarajeva, anegdotama i muzici.

U nastavku pogledajte i poslušajte cijeli razgovor sa Muhamedom Fazlagićem Fazlom.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Kenan Ćemo
Montaža: Kenan Ćemo

4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.