16.3.2021. 18:11
0
"Čime se budala hvali, pametan se stidi. Ne mislim da je ta djevojka sa snimka jako pametna"
Pandemija koronavirusa napravila je mnogo ozbiljnije probleme Sarajevu i Bosni i Hercegovini u posljednjih nekoliko dana, nego što smo do sada imali priliku da vidimo.

U Kantonu Sarajevo trenutno je najteže stanje. Svaki dan imamo po nekoliko stotina novozaraženih, više od 10 mrtvih, a bolnički kapaciteti su gotovo pa popunjeni do posljednjeg mjesta.

Za Source.ba portal danas je govorila dr. Aida Pitić, epidemiolog, koja je još jednom potcrtala koliko je bitno da se svi skupa čuvamo i da jedino tako možemo da pobijedimo ovu pošast.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Kenan Ćemo
Montaža: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.