30.3.2021. 13:13
7
Sarajlija Amer Mujezinović, koji se vakcinisao u Beogradu: Imao sam prije dvije noći temperaturu, sinoć mi se pojavila užasna glavobolja, a ne smiješ popiti ništa protiv bolova
Za Source.ba portal danas je govorio Amer Mujezinović, novinar i radijski voditelj iz Sarajeva, koji se nedavno vakcinisao u susjednoj Srbiji.

Pričali smo o tome kako se osjeća nakon vakcinacije AstraZenecom, koje je imao nuspojave, kako gleda na vakcinisanje naših građana u Beogradu, komentarima na društvenim mrežama, ali i nenabavci vakcina od bh. vlasti.

U nastavku pogledajte i poslušajte cijeli intervju sa Amerom Mujezinovićem.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Kenan Ćemo
Montaža: Haris Ahbabović

7
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.