2.4.2021. 18:00
2
"Kad sam je odvela na KCUS, doktori koji su bili na punktu su me napali što sam je dovela tu. Niko je nije ni pogledao tri sata"
Za Source.ba portal govorila je Dunja Grabovac, Sarajka koja je prošla pravi pakao kada je njena majka zaražena virusom korone.

Podsjećanja radi, Dunja je svoju priču podijelila prije nekoliko dana za Source.ba portal, a o čemu se radi možete pročitati OVDJE.

Dunja je odlučila da pred našom kamerom ispriča kako je sve tekla njena borba, kome se sve obratila, kako je Facebook status "urodio plodom", te kako sada namjerava da traži povrat novčanih sredstava zbog ckupocjenog lijeka kojeg je u Istočnom Sarajevu morala da kupi za svoju majku.

U nastavku pogledajte i poslušajte šta smo pričali sa njom.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Kenan Ćemo
Montaža: Kenan Ćemo

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.