26.7.2021. 14:01
0
"Tatjani je sada najteže, a oni koji su je poslali na Olimpijadu su mislili da joj prave uslugu. Oni su sada sakriveni od javnosti"
Većina bh. sportaša gotovo da nema nikakve uslove.

Većina njih, u takvom stanju, odlazi na velika takmičenja, nerijetko se sa istih vraćaju sa odličnim rezultatima, a onda slijedi fotografisanje sa političarima koji, najčešće, iste koriste za vlastitu političku promociju.

O svemu tome smo danas razgovarali sa nekadašnjim bh. olimpijcem i višestrukim prvakom BiH u streljaštvu, Nedžadom Fazlijom.

Podsjećanja radi, sve do jučer rezultat Fazlije iz Sidneja (šesto mjesto) bio je najbolji rezultat nekog bh. sportaša na Olimpijadi. Ipak, jučer je taj rezultat popravio mladi Nedžad Husić koji je osvojio peto mjesto u taekwondou.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Kenan Ćemo
Montaža: Kenan Ćemo

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.