7.7.2016. 19:20
0
Trailer za God of War: Kratos i sin protiv agresivnih čudovišta
Sony je na E3 sajmu predstavio nastavak igrice "God of War" koja dolazi za PlayStation 4. Datum izlaska još uvijek nije objavljen poznat.

Riječ je o “rebootu” franšize koji, sudeći prema autorima, ne mora biti ono na šta su se obožavatelji igarica navikli.

Novi "God of War", naime, kreativnom timu daje priliku da istraži novo kreativno područje, umjesto da se prave kako su sve zaboravili i krenu nečim novim, napominju iz Santa Monice.

Kratos ovog puta ima i sina. Tokom trailera koji pokazuje gameplay, on ga podučava lovu tokom kojeg sasvim slučajno naiđe na nekoliko vrlo agresivnih čudovišta – uključujući i punokrvnog trola, prenosi Telegraf. 

(Adna Zukanović-Zilić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.