13.7.2016. 15:49
0
Dosadili su vam Pokemoni? Evo kako da ih uklonite s interneta
Svaki online trend prikupi milione onih koji mu se momentalno priklone, ali kako to obično biva, uvijek se istovremeno pojavi i vojska hejtera koja čini sve kako bi ga obezvrijedila ili ga smatra potpuno nebitnim. Ako ste jedan od onih koje trenutna pomama za igricom Pokemoni nervira, donosimo vam savjet kako da ih izbjegnete surfujući bespućima interneta.
Osim ako ste potpuno isključeni s interneta, sigurno vam nije promakla ova nova pokemonomanija. Doduše, čak i tada mogli ste nabasati na pokojeg lovca na Pokemone koji buljeći u mobilni telefon bezglavo oko sebe traži ove virtuelne kreature. Pokemon Go zaludio je i korisnike s naših prostora, i to uprkos činjenici da aplikacija nije dostupna izvan tla SAD-a i Australije.

Donosimo savjet za sve vlasnike Google Chromea, koji će vam surfovanje društvenim mrežama i internetom pretvoriti u pravo bespokemonsko iskustvo.

Svi vlasnici Chromea koji žele na svoj web-preglednik mogu instalirati dodatak PokeGone - Gotta block 'em all, koji će vam ukloniti sve fotografije, videosnimke, reference i linkove vezane uz Pokemon Go.

Vlasnicima Firefoxa još nije ponuđena neka slična opcija, a dodatak je inspiriran TrumpFilterom koji radi istu stvar samo što iz preglednika miče sve što ima veze sa američkim političarom Donaldom Trumpom.

(CDM/Alen Avdić)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.