17.7.2016. 15:24
0
Igrala Pokemon Go i zamalo poginula
"Ljudi, molim vas pazite što vaša djeca rade jer oni jednostavno ne razmišljaju!", apel je to jedne majke čija je 15-godišnja kćer umalo poginula igrajući Pokemon Go.
Dogodilo se to u Pennsylvaniji, a riječ je mami Tracy Nolan i njenoj kćerki Autumn koja je mamu molila da joj posudi mobitel da bi mogla skinuti aplikaciju za igru i zaigrati kao i njeni mnogobrojni vršnjaci, prenosi Avaz. 

Mama je popustila, a samo pola sata nakon zvali su je iz bolnice s viješću da je Autumn u bolnici, da je stradala na autocesti.  

Kako je Autumn poslije ispričala mami, trčala je za svojim virtualnim Pokemonom. Kune se da je pogledala tri puta preko ceste, ali kada je krenula jednostavno ju je pokosio automobil.

(Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.