13.8.2016. 18:55
1
Ruskinja završila na psihijatriji: Upomoć, silovao me je Pokemon!
Policija je u glavnom gradu Rusije objavila da je mlada žena podnijela zvaničnu prijavu da je bila silovana, a silovao ju je, ni manje ni više nego Pokemon!

Policajcima je rekla da ju je ogroman Pokemon seksualno zlostavljao u njenom stanu. Igrala je popularnu igru Pokemon GO prije spavanja, međutim usred noći se probudila i otkrila je kako Pokemon leži na njoj i siluje je.
 
Dodala je da je crtani lik nestao kad je u strahu skočila s kreveta, ali da je aplikacija na mobilnom i dalje detektovala jednog Pokemona na njenom krevetu.
 
Odmah je probudila i supruga i ispričala mu šta se dogodilo. On je policiji rekao da joj nije povjerovao, već joj je savjetovao da posjeti psihijatra.
 
Britanski Daily Mail piše da joj ni policija nije vjerovala.
 
Njen prijatelj Ivan Makarov rekao je medijima:
 
"Kaže da u njenom stanu ima previše Pokemona, čak i pas može da ih osjeti. Ispričala mi je da pas počne da laje čim zaigra Pokemon GO."
 
Dodao je da je prijateljica na kraju poslušala supruga i otišla psihijatru.
 
Pokemon GO je besplatna igra koja koristi proširenu stvarnost (Augmented Reality) i vašu lokaciju pa igrači u stvarnom svijetu “love” Pokemone kroz mobilnu aplikaciju. Otkako se pojavila na mobilnim uređajima u junu 2016. potpuno je zaludila cijeli svijet.


(Anesa Agović)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.