19.3.2018. 15:49
0
Novo u BH Telecomu: Najpopularnija gaming konzola dostupna za kupovinu na rate!
Play Station 4, najpopularnija gaming konzola s dodatnom opremom dostupna je odnedavno i u BH Telecomu. U saradnji sa kompanijom Sancta Domenica iz Sarajeva BH Telecom je svojim korisnicima omogućio kupovinu ove gaming konzole na rate, od 12 ili 24 mjeseca, bez kamata, uz mnoštvo dodatnih popusta na postojeće usluge BH Telecoma.

I ovaj put BH Telecom kao društveno odgovorna kompanija jednim gestom ukazao da igra treba da bude i ostane sastavni dio života svakog djeteta u BiH. 

Na event koji je otvorio protekli gaming vikend upriličen je i mali gradski derbi između igrača FK Sarajevo i FK Željezničar, nakon čega su se nogometaši ovih klubova družili sa djecom i mladima i potpisivali majice koje je BH Telecom obezbijedio za njihove fanove. 

 

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.