21.9.2018. 10:32
0
Cristiano Ronaldo okreće hamburgere u službenom videu za FIFA-u 19
Champions Rise naziv je videa objavljenog povodom službenog izlaska FIFA-e 19. Blago rečeno, nije ono što smo očekivali. EA Sports se ovoga puta odlučio za nešto potpuno drugačije. Video je dalje pun nogometnih zvijezda. Tako su svoju ulogu u njemu uz Ronalda odigrali i Kylian Mbappé, Kevin De Bruyne, Neymar, ali i Pep Guardiola, Steven Gerrard te Alessandro Del Piero, iako nogometa kao takvog, u videu gotovo i nema.

Champions Rise u fokusu ima Ligu prvaka, jednu od najvećih akvizicija EA Sportsa ove godine. Licencu koju su preoteli PES-u. Glavna poruka je da svako može biti Cristiano Ronaldo ili De Bruyne te podići pehar elitnog europskog klupskog takmičenja. Sve to zvuči kao standardni video za FIFA igre. Ali, pogledajte ovo. 




Demo verzija FIFA 19 privremeno je zbog popularnosti srušila PlayStation Network. Od 20. rujna igrači će preko Origin i EA Accessa moći isprobati na 10 sati. Prvi primjerak nove FIFA-e simbolično je dobio Cristiano Ronaldo, koji ujedno krasi i naslovnicu igre. Među smrtnicima prvi će ju zaigrati oni koji su prednaručili Champions Edition i to 25. rujna, a tri dana kasnije i službeno stiže na tržište. Prve reakcije na novu FIFA-u su odlične. Zato očekujte hvalospjeve i rekordnu prodaju, prenosi Index.hr.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.