23.8.2022. 0:01
0
U popularnoj igrici Counter Strike pojavila se mapa Blagaja
U jednoj od najpopularnijih igrica u kojoj se puca svih vremena, Counter Strike, proteklih dana pojavila se i mapa Blagaja.

Popularna igra ”Counter Strike: Global Offensive” (CS:GO) ove godine slavi deseti rođendan, povodom čega su u igricu ubačene i nove mape.

U videozapisima koje su objavili korisnici na društvenim mrežama vidi se kako postoji mod za igru koji je inspirisan Blagajem kod Mostara, koji se zove ”Blagai”. Igrači ovu mapu mogu izabrati u modu Wingman

Iako je stara deset godina, igrica CS:GO je jača nego ikad. U proteklih 12 mjeseci je zabilježen najveći broj igrača, u prosjeku više od 20 milijuna jedinstvenih igrača mjesečno.

Uz to, bilježi se i jako velika gledanost velikih turnira te ogromna podrška zajednice s više od 70 milijuna dolara prikupljenih za profesionalne organizacije, timove i igrače.


(Admir O.)

Igrice
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.