2.6.2018. 22:40
0
Ekonomski fakultet u Sarajevu: Sutra IT takmičenje Microsoft Office Specialist World Championship
Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu sutra organizira Drugo IT takmičenje, Microsoft Office Specialist World Championship.

To takmičenje je globalno koje testira vještine učenika i studenata iz tri Microsoft alata. Nakon pretkvalifikacijskih IT takmičenja održanih u Sarajevu, Tuzli, Mostaru i Banjoj Luci najboljih 40 takmičara će učestvovati na finalnom IT takmičenju.

Pobjednik će za glavnu nagradu ostvariti učešće na Svjetskom MOS takmičenju od 29. jula do 1. augusta na Floridi, SAD, te tako postati predstavnik Bosne i Hercegovine među 130 zemalja učesnica, saopćeno je iz Ekonomskog fakulteta Sarajevo.

Prisutnima će se sutra na otvaranju takmičenja obratiti dekan Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu Kemal Kozarić, rukovodilac Katedre za menadžment i informacione tehnologije Zlatko Lagumdžija, te profesorica sa Katedre za menadžment i informacione tehnologije Amra Kapo.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.