28.2.2016. 13:42
0
Zbog saobraćajne nesreće u mjestu Hece: Obustavljen saobraćaj na putu M-17
Zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila na magistralnom putu M-17 Zenica-Nemila u mjestu Hece, saobraćaj je do završetka policijskog uviđaja potpuno obustavljen, saopćeno je iz Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba (BIHAMK), prenosi Anadolu Agency (AA).

Na ostalim putevima u Bosni i Hercegovini saobraćaj se odvija bez dužih zastoja. Kolovoz je mjestimično vlažan, a frekvencija vozila umjerenog intenziteta.

Pojačan oprez iz BIHAMK-a vozačima su savjetovali na dionicama koje prolaze kroz usjeke ili zasjeke, zbog učestalih odrona zemlje ili kamenja na kolovoz.

Posebno se izdvajaju putni pravci Sarajevo-Foča, Gacko-Tjentište, Jajce-Banja Luka, Bihać-Bosanska Krupa, Bugojno-Jablanica i Mostar-Nevesinje. Vozači su pozvani da svoju vožnju prilagode uslovima na putu.

Pored toga, naglašeno je da je posjedovanje zimske opreme obavezno za sve kategorije vozila. 

Sporije se saobraća na dionicama na kojima se izvode sanacioni radovi, a gdje je postavljena privremena saobraćajna signalizacija čije poštivanje je obavezno. 

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 20 minuta.

(Anadolu Agency)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.