23.7.2016. 14:43
0
U BiH sutra sunčano i vruće
U Bosni i Hercegovini sutra će preovladavati sunčano i vruće. Poslijepodne, uz porast naoblake, očekuju se pljuskovi i grmljavina. Na jugu Hercegovine, uglavnom, bez padavina. Izraženije grmljavinsko nevrijeme je moguće na sjeveru i sjeverozapadu Bosne. Vjetar, slab, u Bosni istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini jugozapadni. Jutarnje temperature oiznosit će od 15 do 21, na jugu od 21 do 26, a dnevne od 31 do 37 stepeni.
U Sarajevu će biti sunčano i vruće. Poslijepodne postepeno naoblačenje, što će usloviti pljuskove i grmljavinu. Jutarnja temperatura oko 18, a dnevna oko 32 stepena.

U BiH danas je bilo sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Do kraja dana u centralnim i istočnim područjima Bosne očekuju se lokalni pljuskovi, ponegdje uz grmljavinu. 

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 16, Goražde, Ivan-sedlo, Kupres 28, Sokolac 29, Neum 30, Gradačac, Sanski Most, Sarajevo i Srebrenica 31, Livno, Prijedor i Tuzla 32, Bihać, Bijeljina, Bugojno, Doboj i Zvornik 33, Banja Luka, Trebinje i Zenica 34, Mostar i Čapljina 36, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.