25.8.2016. 14:58
0
Sutra u BiH umjereno oblačno i sunčano vrijeme
Sutra se u Bosni i Hercegovini očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura kretat će se od 11 do 17, na jugu od 16 do 22, a najviša dnevna od 26 do 31, na jugu od 29 do 34 stupnja.

U Sarajevu će biti malo do umjereno oblačno vrijeme. Tokom dana, povećanje oblačnosti. Jutarnja temperatura oko 14, a najviša dnevna oko 26 stupnjeva. 

Danas je u BiH bilo malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Nešto više oblačnosti bilo je u centralnim i istočnim područjima. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka. 

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 9 stupnjeva, Ivan-sedlo i Sokolac 21, Sarajevo 22, Bugojno 23, Jajce 24, Gradačac, Sanski Most, Srebrenica i Zenica 25, Drvar, Livno i Tuzla 26, Bihać, Bijeljina, Doboj i Zvornik 27, Banja Luka i Prijedor 28, Mostar 31, Stolac 32, Neum i Trebinje 33 i Čapljina 34 stupnja. 

Temperatura mora u Neumu u 14 sati iznosila je 24 stupnja, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.