27.5.2017. 15:57
0
U BiH sutra sunčano uz malu do umjerenu oblačnost
U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnosti.

U jutarnjim satima, u kotlinskim djelovima centralne i istočne Bosne s maglom ili niskim oblacima. Tokom dana, uz nešto više oblaka, u istočnim i planinskim područjima moguć je kratkotrajn pljusak. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 6 i 12, na jugu BiH od 12 do 16, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 20 i 26, na jugu do 29 stepeni. 

U Sarajevu u jutarjim satima moguća je niska oblačnost. Tokom dana, malo do umjereno oblačno i sunčano. Krajem dana je moguć i kratkotrajan pljusak. Jutarnja temperatura oko 10, a najviša dnevna temperatura oko 22 stepena.

U Hercegovini je danas, zapadnim i sjevernim područjima Bosne bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnosti. U ostalim djelovima umjereno do pretežno oblačno. 

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 5 stepeni, Ivan-sedlo i Sokolac 16, Sarajevo i Livno 20, Srebrenica i Tuzla 21, Bugojno, Gradačac i Zvornik 22, Bijeljina i Doboj 23, Bihać, Sanski Most, Trebinje i Zenica 24, Banja Luka i Prijedor 25, Neum i Grude 26 i Mostar 27 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

(Fena/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.