20.6.2017. 8:27
0
U BiH danas pretežno sunčano vrijeme
U Bosni i Hercegovini danas će biti pretežno sunčano vrijeme. U planinskom dijelu BiH u drugoj polovini dana se očekuje umjeren razvoj naoblake. Vjetar slab promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka većinom će iznositi između 27 i 33 stepena.

U Sarajevu, prijepodne, sunčano. U drugom dijelu dana sa umjerenom naoblakom. Najviša dnevna temperatura zraka iznosit će oko 28 stepeni.

Jutros je u Bosni i Hercegovini sunčano. Lokalno po kotlinama u centralnom i istočnom dijelu Bosne ima magle. 

Temperature zraka izmjerene u 8.00 sati: Bjelašnica 9, Bugojno 11, Sokolac 13, Sarajevo 14, Drvar, Jajce i Livno 15, Sanski Most i Srebrenica 16, Banja Luka, Bihać, Zenica i Zvornik 17, Grude, Prijedor i Tuzla 18, Doboj 20, Bijeljina, Gradačac, Stolac i Trebinje 21, Mostar 22, Neum 23 stepena. 

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 948hPa, za 6hPa je veći od normalnog i ne mijenja se, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.