2.7.2017. 8:18
0
Kakvo nas vrijeme očekuje tokom dana?
U Bosni i Hercegovini prije podne očekuje pretežno sunčano vrijeme. Poslije podne i u večernjim satima postepeno naoblačenje, što će uvjetovati kišu, pljuskove i grmljavinu.
Na jugu Hercegovine bez padavina. Vjetar, slab do umjeren, u Bosni sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini jugozapadni.

Jutarnje temperature od 11 do 16, na jugu od 17 do 21, a dnevne od 23 do 28, na jugu od 28 do 32 stepeni.

U Sarajevu sunčano. Tokom poslijepodneva i u večernjim satima naoblačenje praćeno kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura oko 13, a dnevna oko 24 stepena.

Biometeorološke prilike su povoljnije. Niže temperature, više svježine i mirniji san, ugodno će djelovati na većinu populacije.

Neophodno je posvetiti pažnju zaštiti od UV zračenja tokom sunčanijih perioda.

Opća slika djelimično će se pogoršati sa približavanjem noći. 

(Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.