8.7.2017. 15:35
0
U BiH sutra će biti sunčano i vruće
U Bosni i Hercegovini sutra će biti pretežno sunčano i vruće.

Jači razvoj oblačnosti će u poslijepodnevnim i večernjim satima uvjetovat lokalne pljuskove i grmljavinu koji su najizgledniji u Krajini, centralnim i zapadnim područjima Bosne i sjevernim dijelovima Hercegovine. Lokalno je moguća i pojava grada.

Vjetar slab, južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 14 i 20, na jugu od 18 do 23, a najviša dnevna temperatura zraka između 32 i 37, na jugu zemlje do 39 stepeni.

U Sarajevu sunčano vrijeme. Poslijepodne, razvojem oblačnosti moguć je kratkotrajni pljusak i grmljavina. Jutarnja temperatura oko 15, najviša dnevna temperatura oko 32 stepena.

U BiH danas je bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 16 stepeni, Ivan Sedlo 26, Sokolac 27, Sarajevo i Srebrenica 29, Tuzla 30, Bugojno i Zvornik 31, Bijeljina, Doboj, Gradačac, Livno, Neum i Zenica 32, Bihać i Sanski Most 33, Banja Luka i Trebinje 35, Grude 37 i Mostar 39 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.