26.8.2017. 8:48
0
Gužve na putevima prema lokalnim izletištima, putevima ka moru i graničnim prelazima
Povoljni vremenski uslovi i dobra prohodnost većine putnih pravaca, karakterišu jutros saobraćajnu situaciju u BIH. I pored toga, apelujemo na vozače da voze maksimalno oprezno i da drže odstojanje između vozila. Pojačanu frekvenciju saobraćaja, tokom dana očekujemo na dionicama prema lokalnim izletištima, putevima ka moru, kao i na graničnim prelazima.

- Vozače savjetujemo da se prije polaska na put informišu o stanju na putevima i graničnim prelazima, kako bi izbjegli gužve i duža zadržavanja. Tranutno je pojačan promet vozila na izlazu iz BiH na GP Doljani,  dok na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta. 

Povremene kraće obustave saobraćaja, od 08 do 16 sati, mogu se očekivati na magistralnom putu M-16.2 Bugojno-Gornji Vakuf/Uskoplje u mjestu Osojnica,  gdje su u toku radovi na deminiranju terena - kažu iz BIHAMK-a,

(NAP/Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.