15.1.2018. 14:14
0
U BiH sutra oblačno s kišom, u višim područjima susnježica
U zapadnoj i jugozapadnoj Bosni i u Hercegovini sutra se očekuje oblačno vrijeme sa kišom, a u višim područjima susnježica ili snijeg. U ostatku Bosne prijepodne bit će pretežno oblačno, povremeno i ponegdje sa slabom rosuljom, a poslijepodne umjereno oblačno.

Vjetar slab do umjeren, u većem dijelu Bosne povremeno i jak, jugozapadni. Jutarnje temperature kretat će se od -2 do 4, na jugu od 3 do 9, a dnevne od 6 do 12, na sjeveru i sjeverozapadu naše zemlje do 15 stepeni.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne djelimično razvedravanje. Na području opštine Hadžići i Trnovo je moguć slab snijeg ili kiša. Jutarnja temperatura iznosit će oko 1, a dnevna oko 9 stepeni.

Danas je u BiH bilo oblačno vrijeme. U Hercegovini je zabilježena kiša, a u Bosni slab snijeg.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica -5, Bijeljina, Gradačac, Ivan-sedlo i Srebrenica -1, Banja Luka, Brčko, Livno, Sokolac i Zvornik 0, Bihać, Bugojno, Doboj, Prijedor, Sanski Most i Sarajevo 1, Zenica 2, Široki Brijeg 5, Mostar, i Trebinje 6, Stolac 8 i Neum 10, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena/Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.