4.5.2018. 8:56
0
U BiH jutros oblačno s kišom
U Bosni i Hercegovini jutros je bilo oblačno vrijeme s kišom. Ponegdje uz kišu registrovana je i grmljavina.

Temperature zraka u 8 sati: Bjelašnica 4 stupnja, Ivan-sedlo 10, Bugojno, Livno i Sarajevo 12, Bihać, Jajce i Sokolac 13, Široki Brijeg i Zenica 14, Banja Luka, Grude, Sanski Most, Srebrenica, Trebinje i Tuzla 15, Mostar i Prijedor 16, Doboj i Gradačac 17, Bijeljina 18, Brčko 19 stupnjeva.

Atmosferski tlak je u Sarajevu iznosio 939 milibara, za 3 milibara je niži od normalnog i sporo raste. 

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavat pretežno oblačno i nestabilno vrijeme. Tokom dana, s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Intenzivnije padavine očekuju se u sjevernim područjima, a lokalno postoje uvjeti i za pojavu grada.

Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i jugoistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka kretat će se između 19 i 25 stupnjeva.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima. Najviša dnevna temperatura zraka oko 21 stupanj, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena/Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.