19.5.2018. 15:40
0
U BiH do kraja dana sunčano, u Bosni mogući pljuskovi
U Bosni danas će preovladavati sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost, a u Hercegovini pretežno vedro.

Tokom dana i u večernjim satima u Bosni se očekuju rijetki i slabi lokalni pljuskovi. Vjetar će biti slab do umjeren sjeverni i sjeveroisotčni. Dnevne temperature od 18 do 24, na jugu od 23 do 28 stepeni.

U Bosni je prijepodne umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno vedro.

Temperature zraka u 11.00 sati: Bjelašnica 4 stepena, Ivan-sedlo 13, Sarajevo, Sokolac 15, Bugojno, Livno 17, Sanski Most, Srebrenica, Tuzla 18, Gradačac, Prijedor 19, Banja Luka, Bihać, Bijeljina, Zvornik 20, Brčko, Doboj 21, Neum, Široki Brijeg 22, Trebinje 23, Grude i Mostar 24 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.