6.6.2018. 9:03
0
U ovim dijelovima Sarajeva danas će doći do prekida u vodosnabdijevanju
Danas će zbog popravke kvarova na vodovodnoj mreži dolaziti do poremećaja u vodosnabdijevanju u dijelovima sljedećih ulica i naselja: Sokolović kolonija, Otes, Velešići, Velešići gornji, Buća potok, Budakovići, Vrbanjuša, te ulice: Halilbašića, Nahorevska, Očaktanum, Branislava Nušića, Otona Župančića, Dr. Irfana Ljubijankića, Fra Matije Divkovića, Alipašina, Patriotske lige, Koševo, Bolnička, Ciglanska, Logavina, Sagardžije, Čadordžina, Pirin brijeg, Sunulah efendije.

U toku dana doći će do kratkotrajnog isključenja snabdijevanja vodom zbog popravke kvarova u šahtovima u sljedećim ulicama: Kurta Schorka (Međunarodni aerodrom Sarajevo), Višnjik, Muhameda ef. Pandže.

Očekuje se stabilizacija u vodosnabdijevanju oko 17.00 sati, saopćilo je Kantonalno javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" d.o.o.

Zbog potreba  projekta (NRW) na zamjeni zatvarača u ulici Azize Šaćirbegović, doći će do poremećaja (obustave) u vodosnabdijevanju  naselja: Hrasno, Dolac malta, Socijalno, Pofalići, Kampus (UNSA), Grbavica i područje oko Zemaljskog muzeja, u terminu od 9.00 do 16.00 sati. 


RadoviVIK
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.