8.6.2018. 7:55
0
Vremenska prognoza
Danas prije podne pretežno sunčano vrijeme. Više oblačnosti u drugoj polovini dana. Po kotlinama u Bosni u jutarnjim satima će biti magle ili niske naoblake.

U poslijepodnevnim i večernjim satima se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina.

Jače nevrijeme je najizglednije u Krajini, sjevernim, sjeveroistočnim i istočnim područjima Bosne gdje je moguć i grad.
Vjetar umjerene jačine. U većem dijelu zemlje vjetar južnog i jugoistočnog smjera.

Na sjeveru i sjeveroistoku Bosne vjetar istočnog smjera. Uz grmljavinske oblake će biti jačih udara vjetra.

Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 11 i 16°C, na jugu zemlje od 16 do 20°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 26 i 32°C. 

U Sarajevu prije podne sunčano. Više oblačnosti u drugom dijelu dana. U poslijepodnevnim i večernjim satima na području grada su mogući pljuskovi i grmljavina. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka oko 29°C. 


(FHMZ)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.