4.7.2018. 17:15
0
Vrijeme za vikend: Oblačno uz slabije padavine
Većih promjena vremena za dane predstojećeg vikenda u Bosni i Hercegovini - neće biti. Prema prognozi meteorologa Federalnog hidrometeorološkog zavoda, očekuje nas oblačno vrijeme uz moguće slabije padavine.

U subotu u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U centralnim i istočnim područjima, uz nešto više oblaka moze pasti malo kiše. U Hercegovini i na jugozapadu pretežno sunčano.

Tokom dana, razvojem oblačnosti, nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura od 12 do 17, na jugu od 17 do 20, a najviša dnevna od 20 do 26, na jugu od 25 do 28 stupnjeva.

Nedjelja: u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tokom dana, uz nešto više oblačnosti u istočnim područjima može pasti malo kiše.

Jutarnja temperatura od 12 do 17, na jugu od 17 do 20, a najviša dnevna od 20 do 26, na jugu od 25 do 28 stepeni, saopćeno je.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.