20.7.2018. 8:17
0
U BiH danas sunčano, temperatura do 34 stepena
Jutros je u Bosni i Hercegovini pretežno vedro.

Temperature zraka u 8 sati iznosile su: Bjelašnica 9 stepeni, Bugojno 12, Ivan Sedlo, Sokolac 14;, Jajce, Livno, Sarajevo 15, Srebrenica i Zenica 17, Banja Luka, Bihać, Prijedor, Sanski Most i Tuzla 18, Doboj i Grude 20, Stolac i Trebinje 22, Gradačac i Mostar 23 stepena.


Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas će u našoj zemlji preovladavati sunčano vrijeme. Vjetar u Bosni slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni, a u Hercegovini slaba do umjerena bura. Dnevne temperature od 28 do 34 stepena. 

U Sarajevu sunčano. Dnevna temperatura oko 29 stepeni.

(Fena/Alen Avdić)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.