31.12.2018. 8:38
0
U BiH danas oblačno sa kišom i snijegom
U Bosni se danas očekuje oblačno vrijeme, većinom sa snijegom ili susnježicom.

Na sjeveru Bosne najprije slaba kiša, koja će postupno prelazit u susnježicu. Glavnina padavina prije podne. U drugoj polovini dana, padavine će slabiti, a ponegdje i prestati. Visina novog sniježnog pokrivaća je od 10 do 15 cm. U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano.

Vjetar većinom umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini i jugozapadu Bosne se očekuju i jaki udari vjetra. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu do 5, a najvša dnevna od 2 do 8, na jugu do 10 stepena.

U Sarajevu oblačno vrijeme sa susnježicom i snijegom. Jutarnja temperatura oko -1, a najviša dnevna oko 2 stepena. 

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.