9.6.2019. 15:10
0
Sljedeće sedmice u BiH temperature do 37 stepeni
Naredne sedmice u BiH se prognozira veoma toplo vrijeme, sa kraćim periodima oblačnosti, a temperature će se popeti do 37. podioka.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini očekuje se pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura vazduha većinom između 15 i 20, a najviša dnevna temperatura uglavnom između 30 i 35 stepeni.

U utorak u Bosni i Hercegovini će preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U poslijepodnevnim i večernjim satima mogući su pljuskovi i grmljavina u zapadnim, sjevernim i centralnim dijelovima Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura vazduha većinom između 15 i 20, a najviša dnevna temperatura uglavnom između 30 i 35 stepeni, prognoza je Federalnog hidrometeorološkog zavoda Bosne i Hercegovine (FHMZBiH).

U srijedu, u Bosni i Hercegovini će preovladavati pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura vazduha većinom između 15 i 20, a najviša dnevna temperatura između 30 i 36 stepeni.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini očekuje se pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura većinom između 15 i 20, a najviša dnevna temperatura vazduha između 31 i 37 stepeni Celzijusa.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.