13.12.2019. 8:16
0
Prognoza vremena za petak
Jutros je u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme.

Temperature zraka izmjerene u 07:00 sati (°C): Bjelašnica -5; Bugojno, Gradačac, Jajce, Sanski Most i Tuzla 0; Banja Luka, Ivan Sedlo, Livno, Sokolac i Zenica 1; Sarajevo 2; Grude 4; Bihać, Mostar, Stolac i Trebinje 6; Neum 7°C. Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 923hPa, za 21hPa je manji od normalnog i opada.

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima u centralnim i istočnim područjima lokalno veoma slaba kiša. Nove padavine od poslijepodnevnih sati i tokom noći na subotu. U nizinama većinom kiša, rijeđe je moguća susnježica, a u višim područjima snijeg. Jače padavine na području Hercegovine, Krajine i jugozapada Bosne. Vjetar prije podne slab. U drugoj polovini dana se očekuje jačanje juga. U poslijepodnevnim i večernjim satima će biti i jakog vjetra južnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka između uglavnom između 5 i 10°C, na jugu zemlje do 13°C.

U Sarajevu oblačno. Veoma slaba kiša u jutarnjim satima i ponovo slaba kiša krajem dana. Najviša dnevna temperatura zraka oko 7°C.


(FHMZ)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.